• 06-23826064
 • Eigen vervoer
 • Vragen? Bel ons 06-23826064


Verzenden & retourneren

Bezorgen

Verzendkosten

Iedere bestelling vanaf € 50,00 wordt gratis bij je thuisbezorgd. Met uitzondering van bezorging op de Waddeneilanden. Alleen de ferrykosten worden extra doorberekend.

Wel worden er verzendkosten berekend voor het retourneren van jouw bestelling. Meer informatie kun je vinden onder de rubriek retourneren.

Door wie worden mijn bestellingen geleverd?

De kleinere en oprolbare kunstwerken worden bij je geleverd door PostNL in een koker.

Grotere, kostbare of schadegevoelige kunstwerken worden met eigen vervoer door Feeling4Art.nl bij je thuis geleverd. De meeste voorradige kunstwerken heb je binnen 8 dagen al in huis. Over niet voorradige kunstwerken krijgt je vanzelf bericht.

Wanneer je voor het eerst bestelt bij Feeling4Art.nl kan het iets langer duren voordat we jouw bestelling bezorgen, omdat we eerst jouw gegevens controleren. Bestellingen die bezorgd moeten worden op de Waddeneilanden bezorgen we 1 à 2 dagen later in verband met de bootovertocht. De bezorgdag kan ook afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad.

Ben je onverwacht niet thuis als jouw bestelling wordt aangeboden?

Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden, dan doet de bezorger van PostNL een kaartje in de bus waarop een ‘Niet-thuis-code’ staat. Door deze code in te vullen op de website www.postnl.nl/ontvangen kunt u uit de volgende opties kiezen:

 • Pakket ontvangen op een andere dag en tijd. U kunt zelf kiezen wanneer de bezorging plaatsvindt. Het bezorgadres blijft ongewijzigd.
 • Pakketbezorging bij de buren die over dezelfde postcode beschikken. Het huisnummer en eventueel toevoeging van de buren dient te worden ingevuld. U kunt bij deze optie ook kiezen voor een andere dag en tijd.
 • Pakket bezorging bij de dichtstbijzijnde PostNL-punt bij het originele adres. Hier kunt u alsnog uw pakket ontvangen.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd door Feeling4Art.nl?

Bij levering door Feeling4Art.nl wordt van tevoren telefonisch contact met je opgenomen. Wij zullen samen met jou een datum en een dagdeel afspreken voor levering.

Zelf afhalen op ons adres

Je kunt de kunstwerken uit goedgekeurde bestellingen ook zelf afhalen bij ons in de galerie.

Zodra de bestelling voor je klaar ligt op ons adres ontvang je een WhatsApp-, sms- of emailbericht om met je een afspraak te maken voor het afhalen van jouw kunstwerk.
Let op! Neem voor het ophalen van jouw bestelling op ons adres een geldig legitimatiebewijs mee. De naam op het legitimatiebewijs moet overeenkomen met de naam die hoort bij het Feeling4Art.nl klantnummer.

Jouw bestelling afhalen is alleen mogelijk wanneer je daarvoor een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Bij ons in de galerie kun je ook pinnen. Wil je hiervan gebruik maken bij zelf afhalen? Geef dan bij jouw bestelling aan dat je onder rembours wilt ontvangen. Tevens geef je in het bestelproces aan bij jouw bestelling dat je het kunstwerk zelf komt afhalen. Met deze beide voorkeuren kun je bij ons in de galerie jouw bestelling zelf afhalen en betalen.

Laten bezorgen op een ander adres 

Het is mogelijk om jouw bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Dit kun je aangeven tijdens het bestellen, mits je jouw bestelling vooraf betaalt met iDEAL.

Uw bestelling retourneren

Zicht en retourtermijn

Voor jouw Feeling4Art.nl bestellingen geldt een zicht en retourtermijn van 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Binnen deze termijn mag je het kunstwerk bekijken, beoordelen en wanneer je niet tevreden bent weer retour zenden.

Ben je ontevreden over het kunstwerk, dan kun je het zonder opgave van redenen retourneren. Dit geldt ook voor acties. Je kunt het kunstwerk retourneren:

 • Binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling
 • Als het kunstwerk compleet en onbeschadigd is

(tip: bewaar de verpakking gedurende de zichttermijn)

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde kunstwerk vragen wij je het volgende te doen:

 • Je stuurt een mail naar [email protected] betreffende jouw retourzending onder vermelding van klantnummer, kunstwerknummer en naam.
 • Je voegt de retourbon bij het pakket. Wanneer deze verloren is gegaan, volstaat een briefje met daarop je naam, adres en klantnummer ook.
 • Stuur je meer dan één kunstwerk terug en heb je maar één retourbon, voeg dan bij de andere kunstwerken een briefje met daarop jouw naam, adres en klantnummer.

Retourneren

Is jouw bestelling geleverd door PostNL? Dan kun je jouw bestelling eventueel ook weer retourneren via PostNL. Het is toegestaan om gebruik te maken van een andere vervoerder dan PostNL.

Het kunstwerk dient (indien redelijkerwijs mogelijk in de koker of verpakking waarmee jouw kunstwerk geleverd is) opgestuurd te worden aan:

Feeling4Art.nl
Vermogenweg 123
3641 ST Mijdrecht

Is jouw bestelling gebracht door Feeling4Art.nl? Dan wordt jouw bestelling ook weer opgehaald door Feeling4Art.nl. Er wordt met jou contact opgenomen om een afspraak te maken voor het afhalen. Bij het afhalen van het kunstwerk zal de chauffeur het kunstwerk controleren op beschadigingen.

Kosten voor het retourneren

Het verzenden van jouw bestelling is gratis. Voor het retourneren van jouw bestelling betaal je een bijdrage afhankelijk van het kunstwerk.

Wanneer kunstwerken oprolbaar zijn worden deze in een koker aan je verzonden. Voor het retourneren van een koker kun je het volgende tarief verwachten:

 • Retourneren door PostNL € 19,95 incl. BTW.

Wanneer je een schadegevoelig, groot en/of kostbaar kunstwerk heeft besteld, wordt deze bij je bezorgd door Feeling4Art.nl. Wanneer je dit kunstwerk wilt retourneren zal deze ook weer afgehaald worden door Feeling4Art.nl.

Je zult telefonisch benaderd worden om een afspraak met je te maken voor de afhaling. Deze retournering gaat dus altijd alleen op afspraak. Voor het retourneren van kunstwerken in Nederland door Feeling4Art.nl rekenen wij een eenmalig bedrag:

 • Retourneren vanuit Noord-Holland / Zuid-Holland / Utrecht / Flevoland € 45,00 incl. BTW
 • Retourneren vanuit Zeeland / Noord-Brabant / Gelderland / Overijssel € 55,00 incl. BTW
 • Retourneren vanuit Drenthe / Friesland / Groningen / Limburg € 65,00 incl. BTW

Met uitzondering van retournering van de Waddeneilanden. Naast de retourkosten worden ook de ferrykosten extra doorberekend wanneer wij met eigen vervoer jouw kunstwerk afhalen.

Wanneer wij jouw bestelling retour ontvangen hebben zullen wij de betaling binnen 5 werkdagen terugstorten met aftrek van de retourkosten.

Zelf terugbrengen

Ben je bereid om het kunstwerk zelf terug te brengen en de retourkosten te besparen? Dan kun je jouw kunstwerk afgeven bij onze galerie in Mijdrecht. Je dient wel een afspraak te maken. Je betaalt geen retourkosten.

Is het meer dan twee weken geleden dat je een pakket heeft teruggestuurd. En is jouw retourzending nog niet teruggestort op jouw bankrekening, dan kun je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.


Heb je nog vragen over het bestellen en retourneren? Neem dan even contact op met onze klantenservice via [email protected] of telefonisch / WhatsApp 06-23826064. Wij beantwoorden graag jouw vragen.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »